-

Irina YANIKOVAWelkom!

Houdt U van fotografie of hedendaagse kunst in het algemeen? 

Deze pagina is voor U. Het is de plek van een fotomaker die gefascineerd is door de nieuwe mogelijkheden van de digitale technologieën van hedendaagse fotografen.

Ik was altijd onder de indruk van de grote fotografen van de 20ste eeuw en sommige hebben mij geleid.

Maar voor een aantal jaren heeft mij de digitale technologie de horizon verruimd, dat ik soms beelden in de manier van een schilder creëren kan, zonder een vorm voor ogen te hebben.

In de galerijen, in decoraties, in de textielsector maar ook in de kunst van tafel, overal etc. kunt U decoratieve beelden zien, ontwikkeld dankzij de nieuwe technologieën: Het is een nieuwe foto, of beter gezegd een nieuwe vorm van artistieke expressie, dat is het bewijs van onze tijd. En zelfs op openbare plaatsen, de dagelijkse omgeving, ontdekken we meer en meer deze nieuwe moderne kunst.

Het is mijn deelname aan deze nieuwe kunst die ik uw wil dichter brengen en ik hoop dat een aantal ideeën, die U kunt zien op mijn site, uw plezier geven andere beelden te ontdekken en waarom niet profiteren van hem elke dag.

Aarzelt U niet om contact met mij op te nemen om suggesties, vragen of informatie te krijgen over dit onderwerp.

Ik update vaak mijn site, dus komt U regelmatig kijken om nieuwe beelden te verkennen onder www.lifeisphoto.ru/Bella-Leo of op www.scannography.org voor mijn foto's, die ik ontworpen heb met de scanner.

Bedankt voor uw bezoek, lezen we elkaar op mijn blog en tot gauw!
Assistant de création de site fourni par  Vistaprint